CamperService  Dordrecht 

                                                                           Specialist in op en inbouw van al uw accessoires

 

Camperservice Dordrecht,

 

Werkt samen met Dikkenberg Tweewielers,

http://www.dikkenbergtweewielers.nl/ gaat u naar Dikkenberg dan krijgt u extra service / accessoires als u aangeeft dat u via Camperservice Dordrecht komt. 

Camperservice Dordrecht heeft zeer goede ervaringen met het merk Flyer.

Deze fietsen zijn perfect geschikt voor uw vakantie, probleemloos meer dan 100 echte kilometers fietsen, geen berg te hoog.

 Privé in onze eigen camper gebruiken wij ook het merk Flyer type Flogo, gewoon super fietsen, compact. Zeer snel om te bouwen tot een compacte fiets

Het verhaal achter de Flogo

Wendbaarheid ten top! De Flogo is uniek. Op het eerste gezicht niet zo speciaal maar als u beter kijkt ziet u wat hij te bieden heeft. Het is een echte leider: hij is intelligent, snel, sterk en wendbaar. een elektrische fiets met veel potentie. Perfect op zijn plek in de stad met zijn reactiviteit, design en compacte afmeting is hij even sterk en doeltreffend als een grote fiets. De verhouding tussen zijn kracht en zijn afmeting is al even cool als zijn look. Zijn rijgedrag even individueel als zijn stijl. Met recht een bijzondere fiets voor bijzondere mensen. Hoogwaardige onderdelen, een krachtige motor en een disign dat in het teken staat van ergonomie, dynamiek en comfort. De Flogo is dé ideale compacte elektrische fiets. Hij is even compleet als compact met een acvcu en discrete panasonic middenmotor. De Floggo laat iedereen opkijken. Hij onderscheidt zich niet alleen door zijn technische capaciteiten maar ook door zijn bijzondere robuuste elegantie die extra wordt geaccentueerd door het Midnight blue of mat zwart ( en zolang de voorraad strekt de kleur grijs ).De Flogo, een bolide voor sportievelingen. De nieuwe Flogo van Flyer is er in drie modellen.Deze zelfbewuste compacte fiets met zijn lage instap is bovendien heel modern en charismatisch. Dat is niet alleen direct te zien, u merkt het ook aan de afzonderlijke onderdelen. Alle modellen zijn licht, super wendbaar en robuust en daarom opgewassen tegen alle eisen die stadsritten en lange tochten aan de fiets stellen. De Flogo wordt geleverd met en zonder spatborden en achterdrager en is er in twee naafschakelsystemen namelijk de Nexus 8 van Shimano en de Shimano Alfine 11. Kortom voor elk wat wils.